Perfect uitgevoerde rioleringswerken

Rioleringswerken in Heist-op-den-Berg of omstreken? Dan moet u zeker eens kennismaken met K-W-C Algemene Karweiwerken. Dit bedrijf staat in voor een snelle en vakkundige uitvoering van al uw rioleringswerken. Dat kan gaan van kleine herstellingen tot fundamentele aanpassingswerken. 

Sifonput en riolering

K-W-C Algemene Karweiwerken plaatst nieuwe rioleringen, maar vernieuwt ook oude afvoerleidingen. Ook het aansluiten van uw sanitair of sifonput op de vernieuwde riolering is geen probleem.

Sifonputten, septische putten en regenputten, als het nodig is om sleuven te graven voor de installatie ervan, nemen wij dat ook voor onze rekening. Daarnaast metselt KWC Algemene Karweiwerken kokers op boven verdoken putten.

Contact

U kunt steeds rekenen op het deskundige advies van K-W-C Algemene Karweiwerken. Neem dus snel contact op voor een vrijblijvende afspraak en gratis offerte voor uw rioleringswerken in Heist-op-den-Berg. K-W-C is de perfecte partner voor al uw kleine en grote werken in Vlaams-Brabant, Antwerpen en Limburg. Hij doet ook klinkerwerken, grondwerken en afbraakwerken. Neem zeker eens een kijkje naar enkele voorgaande projecten en neem gerust contact op als u vragen heeft.